KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Úřad Regionální rady Střední Čechy spustil E-learningový kurz přípravy projektu

05/03/09

Dne 11. 2. 2009 spustil Úřad Regionální rady regionu soudržnosti Střední Čechy na svých internetových stránkách www.ropstrednicechy.cz bezplatný elektronický kurz přípravy projektového záměru a žádosti o poskytnutí dotace z Regionálního operačního programu Střední Čechy.

Kurz je přístupný přes banner „Jak na projekt? On-line kurz“ v pravé dolní části stránek. Přímý odkaz je: http://elearning.ropstrednicechy.cz

Pokud se tedy v nadcházejícím období chystáte připravit projekt, který by podle vás mohl vyhovět podmínkám kofinancování z prostředků ROP SČ, je pro vás tento kurz jedním z vhodných nástrojů pro získání potřebných informací.

Tento tzv. „e-learningový“ program vám poskytne veškeré základní informace, které vám pomohou zorientovat se v problematice regionálního operačního programu, přípravy projektového záměru a zpracování žádosti o dotaci. Jeho prostřednictvím získáte obecný přehled v dané problematice, seznámíte se s nejčastějšími chybami a obdržíte mnoho cenných rad a tipů z praxe. Kurz je rozdělen do několika kapitol, které můžete studovat chronologicky nebo zcela nahodile, v závislosti na typu a objemu znalostí, které potřebujete získat. Aplikace je přístupná kdykoliv a kdekoliv jen prostřednictvím počítače připojeného k internetu.

E-learningový kurz je hrazen z prostředků Technické pomoci ROP SČ a pro všechny zájemce je zcela bezplatný.

Zařazeno v Novinky