KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Změna v oznamování výsledků zadávacích řízení

22/01/10
Ing. Lenka Šplíchalová / Infovenkov

Současné formuláře „Oznámení o zadání zakázky“ a „Oznámení o zadání zakázky – veřejné služby“ jsou platné do 12.00 hodin 22. ledna 2010.

Uveřejnění oznámení výsledků zadávacího řízení podle zákona o veřejných zakázkách bude v Informačním systému o veřejných zakázkách (ISVZ) od 23. ledna 2010 možné pouze prostřednictvím aktualizovaných formulářů. Současné formuláře „Oznámení o zadání zakázky“ a „Oznámení o zadání zakázky – veřejné služby“ jsou platné do 12.00 hodin 22. ledna 2010. 
Ve  formulářích dochází k doplnění odůvodnění zadání zakázky bez předchozího zveřejnění oznámení o zakázce v úředním věstníku Evropské unie.
Staré formuláře budou v ISVZ přijímány do pátku 22. ledna do 12.00 hodin. Od 23. ledna budou neaktualizované formuláře systémem odmítnuty a zadavatel bude upozorněn na nutnost provedení aktualizace. U doručených neaktuálních formulářů v listinné podobě, budou zadavatelé kontaktováni operátory Informačního systému.
Podrobné informace, vzory aktualizovaných formulářů, metodické pokyny a validační pravidla pro vyplnění jsou k dispozici na stránkách Informačního systému o veřejných zakázkách – uveřejňovacího subsystému.
Zdroj: MMR

Zařazeno v Aktuálně