KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Vyšší odborná škola zahradnická a Střední zahradnická škola Mělník slaví narozeniny

16/06/10

Název fotky: Hosté ožili zejména při originální módní přehlídce, kterou si pro ně připravily studentky. plná velikost   Prostory Vyšší odborné školy zahradnické a Střední zahradnické školy Mělník se naplnily hudbou, vínem a květinami. Škola totiž slavila neuvěřitelných 125 let od svého vzniku.   Na slavnostní setkání a zajímavý program, který probíhal po celý pátek […]

Název fotky: Hosté ožili zejména při originální módní přehlídce, kterou si pro ně připravily studentky.

 

Prostory Vyšší odborné školy zahradnické a Střední zahradnické školy Mělník se naplnily hudbou, vínem a květinami. Škola totiž slavila neuvěřitelných 125 let od svého vzniku.

 

Na slavnostní setkání a zajímavý program, který probíhal po celý pátek a sobotu, se přijel podívat i středočeský hejtman MUDr. David Rath. Kromě módní přehlídky a květinové show se nezapomnělo ani na prezentaci studijních oborů a zahradnických  firem. Navíc celé dny probíhala degustace vína. Slavilo se i v areálu školního statku – Neuberk, kde oslavy tak výjimečného výročí ozvláštnil historický šerm a živá hudba.

Zdroj: Středočeský kraj

 Mělnická zahradnická škola má k oslavám důvod. Nabízí svým žákům kvalitní podmínky ke vzdělání. Díky grantu i z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci Finančního mechanismu Evropského hospodářského prostoru se škola, kterou zřizuje Středočeský kraj, stává moderní institucí pro vzdělávání.