KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Výzva hejtmana k podávání žádostí o dotace na rok 2011.

15/11/10

Výzva hejtmana k podávání žádostí o dotace z Fondů Středočeského kraje pro rok 2011 9.11.2010   Včera, 8. listopadu 2010, vyhlásil hejtman MUDr. David Rath v návaznosti na usnesení Zastupitelstva Středočeského kraje Výzvu pro podávání žádostí o dotace z Fondů Středočeského kraje pro rok 2011.   Výzva se týká Středočeského Fondu podpory dobrovolných hasičů a složek IZS, Středočeského […]

Výzva hejtmana k podávání žádostí o dotace z Fondů Středočeského kraje pro rok 2011

9.11.2010

 

Včera, 8. listopadu 2010, vyhlásil hejtman MUDr. David Rath v návaznosti na usnesení Zastupitelstva Středočeského kraje Výzvu pro podávání žádostí o dotace z Fondů Středočeského kraje pro rok 2011.

 

Výzva se týká Středočeského Fondu podpory dobrovolných hasičů a složek IZS, Středočeského Fondu sportu, volného času a primární prevence, Středočeského Fondu kultury a obnovy památek, Středočeského Humanitárního fondu, Středočeského Fondu cestovního ruchu a podpory podnikání, Středočeského Fondu rozvoje obcí a měst a Středočeského Fondu životního prostředí a zemědělství.

 

Žádosti lze podávat elektronicky v termínu od 30. listopadu 2010 (9:00 hod.) do 15. ledna 2011 (12:00 hod) prostřednictvím internetové aplikace na níže uvedené adrese. Internetová aplikace rovněž vygeneruje formulář, který je nutno podat písemně, ať už prostřednictvím pošty nebo osobně (na podatelně Krajského úřadu Středočeského kraje, Zborovská 11, Praha 5).

 

Žadatel smí v daném roce na jeden projekt/jednu akci podat pouze jednu žádost o dotaci. Žádosti o dotaci ze Středočeského Fondu hejtmana a zmírnění následků živelních katastrof se podávají průběžně.

Zařazeno v Novinky a akce