KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Zlepšení ubytovacích podmínek v IVS Budy

13/07/11

         Ministerstvo pro místní rozvoj schválilo projekt Informačně – vzdělávacího střediska Budy v Křivoklátě na „ Zlepšení ubytovacích podmínek“ v hodnotě 77 000 Kč a s vlastními náklady 33 000 Kč.          Cílem projektu bylo zlepšení podmínek pro ubytování zvýšením počtu lůžek ze 16-ti na 21 míst. A díky sponzorským darům obyvatel Křivoklátu a Správy CHKO Křivoklátsko […]

         Ministerstvo pro místní rozvoj schválilo projekt Informačně – vzdělávacího střediska Budy v Křivoklátě na „ Zlepšení ubytovacích podmínek“ v hodnotě 77 000 Kč a s vlastními náklady 33 000 Kč.

         Cílem projektu bylo zlepšení podmínek pro ubytování zvýšením počtu lůžek ze 16-ti na 21 míst. A díky sponzorským darům obyvatel Křivoklátu a Správy CHKO Křivoklátsko se povedlo zvýšení kapacity dokonce na 24 míst.

         IVS Budy mohlo z této neinvestiční dotace vyměnit nevyhovující kuchyňskou linku, z dílny Luboše Jiráska z Městečka, za prostornější. Turisté mohou používat sklopné stolky a skládací židle pro stolování. Byla také zakoupena ekologická pračka, žehlička s příslušenstvím, vysavač a lůžkoviny s povlečením.

         Zvýšením standardu ubytování došlo ke zlepšení podmínek pro organizování školení, osvětových a vzdělávacích akcí pro odbornou i širokou turistickou veřejnost.

 

Jiřina Prošková

ředitelka o.p.s. Křivoklátsko