KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Farmářské trhy v Hořovicích přilákaly čtyři a půl tisíce lidí

09/11/11

2.11.2011 Název fotky: Střeodčeský hejtman David Rath si trhy prošel celé. Zastavil se u stánku s medem – v tomto sychravém počasí je to dobrá volba. plná velikost   Farmářské trhy v Hořovicích, které trvaly od začátku září, poslední říjnovou sobotu skončily. Zakončil je hejtman Středočeského kraje MUDr. David Rath.   Farmářské trhy navštívilo přes 4.500 […]

2.11.2011

Název fotky: Střeodčeský hejtman David Rath si trhy prošel celé. Zastavil se u stánku s medem – v tomto sychravém počasí je to dobrá volba.

 

Farmářské trhy v Hořovicích, které trvaly od začátku září, poslední říjnovou sobotu skončily. Zakončil je hejtman Středočeského kraje MUDr. David Rath.

 

Farmářské trhy navštívilo přes 4.500 návštěvníků a ti zde mohli zakoupit zboží a výrobky u bez mála 40 různých výrobců či farmářů.  Ačkoli trhy skončili tuto sobotu ihned se farmáři i návštěvníci ptají po pokračování farmářských trhů v Hořovicích, i díky těmto dotazům se dají považovat trhy za velmi úspěšné.

Farmářské trhy zaujaly i hejtmana Davida Ratha, který využil příležitosti a sešel s občanským sdružené Hořovické maminky založené za účelem maximální pomoci rodinám s dětmi a za účelem zlepšení kulturního, sociálního a sportovního života rodin v Hořovicích.

Zdroj: Středočeský kraj

Zařazeno v Aktuálně