KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Studenti ISŠ Příbram se učí praxi ve zrekonstruované restauraci

30/04/12

25.4.2012 Název fotky: Rekonstrukci těchto prostor pomáhal hradit Regionální operační program. plná velikost     Studenti Integrované střední školy hotelového provozu, obchodu a služeb Příbram mají zrekonstruovanou školní restauraci Uran. Žáci si tak mají kde nacvičit práci kuchaře, číšníka či cukráře. Nové prostory tak nabídnout možnost vyzkoušet si učební obory v praxi a s vylepšenou restaurací budou […]

25.4.2012

Název fotky: Rekonstrukci těchto prostor pomáhal hradit Regionální operační program.
 

 

Studenti Integrované střední školy hotelového provozu, obchodu a služeb Příbram mají zrekonstruovanou školní restauraci Uran.

Žáci si tak mají kde nacvičit práci kuchaře, číšníka či cukráře. Nové prostory tak nabídnout možnost vyzkoušet si učební obory v praxi a s vylepšenou restaurací budou spokojeni jak žáci a učitelé, tak i zákazníci. Dřívější restaurace totiž byla velmi nevyhovující, v letních měsících se podobala spíše sauně. Rekonstrukce se týkala prostor kavárny, restaurace, vestibulu, toalet pro ženy a celého systému vzduchotechniky vč. rekuperace, zastínění oken a proběhla celková obměna interiéru prostor pro zákazníky pro příjemnější a útulnější restauraci.

Z celkových nákladů ve výši 16 mil. bude dotací Regionálního operačního programu Střední Čechy proplaceno 12,02 mil. Kč.

Zdroj: Středočeský kraj