KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Prvenství IVS Budy

10/09/12
viz. zdroj

              V červnu 2012 proběhla v IVS Budy, Křivoklátsko o.p.s. kontrola z Czech Tourism . Informačně vzdělávací středisko bylo vyhodnoceno jako první v celém Česku. „Soupeřilo“ s 391 TIC v následujících „disciplinách“ v nichž vždy získalo 100% úspěch.   Jednalo se o značení TIC, exteriér, první dojem zákazníka, interiér a vybavení, pracovník TIC, subjektivní dojmy kontrolora. Zda je vybaveno letáky, suvenýry, […]

 
            V červnu 2012 proběhla v IVS Budy, Křivoklátsko o.p.s. kontrola z Czech Tourism .
Informačně vzdělávací středisko bylo vyhodnoceno jako první v celém Česku. „Soupeřilo“ s 391 TIC v následujících „disciplinách“ v nichž vždy získalo 100% úspěch.
 
Jednalo se o značení TIC, exteriér, první dojem zákazníka, interiér a vybavení, pracovník TIC, subjektivní dojmy kontrolora. Zda je vybaveno letáky, suvenýry, plakáty. Posuzoval se i pracovník – vhodné oblečení, zdvořilost, profesionální chování atd.
 
Potěšilo mě, že kontrola poznala, že je patrné, že práce v IVS nás baví a snažíme se vyjít všem návštěvníkům vstříc což potvrzuje konečné hodnocení.
 
„Pracovnice jsou vstřícné ochotné a umí poradit. Toto TIC je příjemné, prostorné, přehledné s krásnou maketou okolí ve svém středu. Pracovnice jsou profesionální, příjemné a ochotné naslouchat a pomoci zákazníkům.
 
 
Jiřina Prošková, ředitelka o.p.s. Křivoklátsko

Zařazeno v Aktuálně, Novinky