KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Lesy ČR zahájily veřejné připomínkové řízení ke smluvním podmínkám na provádění lesnických prací od roku 2014

06/03/13
viz. zdroj

  Hradec Králové, 1. března 2013 – V zájmu otevřenosti při přípravě smluvních podmínek veřejné zakázky na provádění lesnických činností s prodejem dříví „při pni“ od roku 2014 připravily Lesy ČR veřejné připomínkové řízení a vyzývají tím zájemce, aby ke smluvním podmínkám, vztahujícím se k této zakázce, posílali své náměty a připomínky. Pro zasílání námětů je od dnešního dne […]

 

Hradec Králové, 1. března 2013 – V zájmu otevřenosti při přípravě smluvních podmínek veřejné zakázky na provádění lesnických činností s prodejem dříví „při pni“ od roku 2014 připravily Lesy ČR veřejné připomínkové řízení a vyzývají tím zájemce, aby ke smluvním podmínkám, vztahujícím se k této zakázce, posílali své náměty a připomínky.
Pro zasílání námětů je od dnešního dne zřízena na titulní straně internetové prezentace podniku http://www.lesycr.cz nová sekce nazvaná „Tendry 2014 – veřejné připomínkové řízení.“ V této sekci zájemci najdou potřebné informace včetně elektronické adresy, na kterou mohou posílat své náměty: tendry2014@lesycr.cz. Vzhledem k tomu, že základem pro tvorbu smlouvy pro období od roku 2014 je smlouva na rok 2013, obsahuje tato sekce i odkaz na vzorovou smlouvu na rok 2013, z které lze při námětech vycházet. Náměty je možné zasílat až do 15. března. Lesy ČR posoudí a vyhodnotí každý z obdržených námětů.
„Tendry na období od roku 2014 předpokládáme zahájit na konci měsíce března 2013 zveřejněním Oznámení předběžných informací ve Věstníku veřejných zakázek. V současné době připravujeme zadávací dokumentaci a smlouvu, která bude uzavírána s jednotlivými vítězi této zakázky. Právě při tvorbě smlouvy využijeme náměty odborné veřejnosti a věřím, že veřejné připomínkové řízení přispěje k harmonizaci smluvních podmínek,“ říká Michal Gaube, ekonomický ředitel Lesů ČR, pověřený řízením podniku. 
 
Zbyněk Boublík
Tiskový mluvčí Lesů ČR


Zařazeno v Aktuálně, Novinky a akce