KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Levitape v nejbližší době nebude

26/03/14

  Českomoravská společnost chovatelů a.s. má pro všechny chovatele, kteří si objednali odčervovací prostředek Levitape nepříznivou zprávu:Dostali jsme informaci od dodavatele Levitape, že neočekávají, že budou mít přípravek k dispozici do července tohoto roku, z důvodu nízké nabídky aktivních komponentů, které jsou požadovány pro jeho výrobu.K vyřešení Vaší situace máte za této situace pouze možnost […]

 

LEVITAPE V NEJBLIŽŠÍ DOBĚ NEBUDE

Českomoravská společnost chovatelů a.s. má pro všechny chovatele, kteří si objednali odčervovací prostředek Levitape nepříznivou zprávu:
Dostali jsme informaci od dodavatele Levitape, že neočekávají, že budou mít přípravek k dispozici do července tohoto roku, z důvodu nízké nabídky aktivních komponentů, které jsou požadovány pro jeho výrobu.
K vyřešení Vaší situace máte za této situace pouze možnost použít v této sezóně ve spolupráci s veterinárním lékařem jiné antiparazitikum registrované pro použití v ČR a avizovanou dodávku Levitape použijete až v další sezóně.
Pokud se rozhodnete zásilku Levitape nezakoupit, zašlete do konce dubna na naši adresu písemné zrušení objednávky (fax, email). Pokud budete trvat na dodávce, budeme Vás informovat o termínu dodání poté co nám ho distributor z Anglie sdělí.
Děkujeme za pochopení.
Hana Peprná
oddělení ústředního skladu, veterinárních léčiv
Českomoravská společnost chovatelů, a.s.
Hradištko 123, PSČ 252 09
tel.: 257 896 350
mobil: 725 884 499
fax: 257 896 491
e-mail: peprna@cmsch.cz
www.cmsch.cz