KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Setkání regionálních výrobců a prodejců tradičního turistického regionu Posázaví

26/03/14

Šance pro regionální výrobce a prodejce – ozvěte se!   Prostorem pro prezentaci i navázání nových kontaktů bude Setkání regionálních výrobců a prodejců tradičního turistického regionu Posázaví,které pořádá 31. března od 17 hodin v Benešově společnost Posázaví o.p.s. Na akci budou představeny také letošní aktivity zaměřené na propagaci místních producentů.   „Jde nám o to, […]

Šance pro regionální výrobce a prodejce – ozvěte se!
 
Prostorem pro prezentaci i navázání nových kontaktů bude Setkání regionálních výrobců a prodejců tradičního turistického regionu Posázaví,které pořádá 31. března od 17 hodin v Benešově společnost Posázaví o.p.s. Na akci budou představeny také letošní aktivity zaměřené na propagaci místních producentů.
 
„Jde nám o to, aby se regionální výrobci a prodejci setkali, poznali a začali spolupracovat. V Posázaví je jich určitě dost, jen o sobě možná nevědí. Chceme jim nejen otevřít cestu k sobě navzájem, ale zároveň chceme ukázat, že máme v regionu šikovné lidi, kteří mají druhým co nabídnout,“ řekla ředitelka společnosti Posázaví o.p.s. Bohunka Zemanová. Výrobci, kteří se akce zúčastní, mohou prezentaci doplnit ochutnávkou nebo ukázkou svých produktů. Na setkání byli pozváni také zástupci informačních center a radnic, kteří pořádají řemeslné trhy a jarmarky.
 
Zájemci o setkání ať svou účast potvrdí na info@posazavi.com nebo na tel.: 731 612 436.
 
Podpora místních producentů a poskytovatelů služeb je jednou z priorit společnosti Posázaví o.p.s. Na webových stránkách www.posazavi.com představuje jejich aktivity v rubrikách Kalendář akcí a Tržiště. Prezentovat se mohou i v propagačních materiálech, které Posázaví o.p.s. vydává. Letos připravuje novou brožurku „Posázaví 100x jinak“, která bude mapovat nejen zajímavá místa v regionu, ale také služby, které jsou v nich poskytovány nebo zboží, které v nich lze zakoupit.
 
Jaroslava Tůmová
 
Kontakt pro další informace:
Jaroslava Tůmová,e-mail: tumova@posazavi.com, tel. 602 216 637
Bohuslava Zemanová, e-mail: zemanova@posazavi.com, tel. 723 881 081
 
Obecně prospěšná společnost Posázaví