KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

MZe vyhlásilo výběrové řízení na ředitele SPÚ a ÚKZÚZ

24/04/14

  8.4.2014 Tisková zpráva – Ministerstvo zemědělství dnes vyhlásilo výběrová řízení na ředitele Státního pozemkového úřadu (SPÚ) a také Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ). Zájemci se mohou hlásit do 28. dubna 2014 na personální odbor MZe. „Ministerstvo zemědělství vyhlásilo otevřené výběrové řízení, do kterého se může přihlásit každý, kdo splňuje požadovaná kritéria. Důležité […]

 

8.4.2014

Tisková zpráva – Ministerstvo zemědělství dnes vyhlásilo výběrová řízení na ředitele Státního pozemkového úřadu (SPÚ) a také Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ). Zájemci se mohou hlásit do 28. dubna 2014 na personální odbor MZe.

Ministerstvo zemědělství vyhlásilo otevřené výběrové řízení, do kterého se může přihlásit každý, kdo splňuje požadovaná kritéria. Důležité je především, aby to byl odborník v daném oboru,“ řekl ministr zemědělství Marian Jurečka.

Uchazeč o pozici ředitele by měl mít ukončené magisterské studium nebo vyšší odpovídajícího směru, minimálně desetiletou praxi v oboru a v řídící funkci nejméně 5 let. Požadovaná je znalost některého z cizích jazyků (AJ, NJ, FJ) na komunikativní úrovni. Zájemce by měl mít manažerské schopnosti, znát právní předpisy, práci na PC a mít řidičské oprávnění skupiny B. Společně s přihláškou do výběrového řízení musí poslat Návrh systému řízení dané organizace, včetně koncepce jejího rozvoje.

Uchazeči se mohou hlásit do 28. dubna na personální odbor. Předpokládané datum vzniku pracovního poměru je 1. června 2014.

Hynek Jordán
ředitel Odboru komunikace MZe

 

Zařazeno v Aktuálně