KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Zlepšování udržitelnosti systému ekologické produkce potravin a systému produkce s nízkými vstupy

24/05/07
Ing. Alexandra Kvasničková / Agronavigátor

Sborník z 3. mezinárodního kongresu pořádaného v rámci výzkumného projektu EU. Stuttgart (SRN), 20.–23. března 2007.

Na Univerzitě Hohenheim (Stuttgart, SRN) se uskutečnil ve dnech 20.–23. března 2007 3. mezinárodní kongres pořádaný v rámci integrovaného projektu EU řešeného pod názvem “Quality Low Input Food” (QLIF).
Paralelně s uvedeným kongresem se konala 9. vědecká konference o ekologickém zemědělství v německy mluvících zemích. Konference proběhla pod názvem “Mezi tradicí a globalizací”, kongres pod názvem “Zvyšování udržitelnosti systému ekologické produkce potravin a systému produkce s nízkými vstupy”.
 
Obou akcí se zúčastnilo více než 600 výzkumníků z Evropy i jiných zemí. Celkem bylo prezentováno 350 ústních sdělení a posterů. Je k dispozici sborník z 3. konference QLIF (viz příloha).
V pořadí již 4. kongres QLIF se uskuteční v června v roce 2008 v Modeně (Itálie) v rámci světového kongresu o ekologickém zemědělství (OWC).
 
 
Zdroj: QLIF

Zařazeno v Aktuálně

Přehled ochrany osobních údajů

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.

Nezbytně nutné soubory cookies

Nezbytně nutný soubor cookie by měl být vždy povolen, abychom mohli uložit vaše preference nastavení souborů cookie.

Soubory cookies třetích stran

Tyto webové stránky používají službu Google Analytics ke shromažďování anonymních informací, jako je počet návštěvníků webu a nejoblíbenější stránky.

Povolení tohoto souboru cookie nám pomáhá zlepšovat naše webové stránky.