KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Fair Trade

04/11/08

Březnice 13.11.2008

Vážení,

 dovolte, abych Vás pozvala na seminář a dílnu věnované tzv. Fair Tradu  neboli spravedlivému obchodu. Ekocentrum Zelená pumpa je pořádá ve čtvrtek 13. listopadu odpoledne v Mateřském centru v Březnici. Akce je určena široké veřejnosti, nejen maminkám J. Jako obvykle je vstup volný a navíc nabídneme ochutnávku fairtradových produktů a pohodovou a užitečnou dílnu (pečení férových sušenek). Spravedlivý obchod se týká nás všech, kdo konzumujeme potraviny z exotických zemí jako je káva, čokoláda, ale i např. banány.. Zabývá se nejen ekologickými, ale také sociálními aspekty produkce a proto je to téma velmi srozumitelné pro každého. Přijďte si rozšířit obzory!

 Protože se jedná o poslední akci tohoto typu, kterou budeme letos pořádat, ráda bych Vám nabídla možnost objednat si u mě i různé jiné eko-zboží, které obvykle v Chrašticích prodáváme. Mohlo by se Vám před vánoci hodit. Pokud tedy má někdo zájem o konopné potraviny, konopné oblečení a doplňky či léčebnou kosmetiku z konopí, napište či zavolejte mi – přivezu to na seminář o Fair Tradu s sebou. Můžeme tak společně přispět k trochu ekologičtějším vánocům. Objednávky nejsou závazné.

 Budu ráda, přepošlete-li pozvánku dalším lidem, které by akce mohla zajímat.

 Těším se na setkání!  

 Linda Klvaňová, Mgr.

Zelená pumpa – Chraštické ekocentrum

Chraštice 7, 262 72

Tel.: 774 432 075

Skype: lindaklvanova

ICQ: 300-329-634

www.zelenapumpa.cz

www.konopa.cz

Zařazeno v Akce a semináře