KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

PROPET, INTERCANIS, INTERFELIS

05/06/09
Ing. Lenka Šplíchalová / Infovenkov

Brněnské výstaviště je připraveno pro návštěvníky ve dnech 26.–28. června 2009.

12. ročník mezinárodní výstavy chovatelských a jezdeckých potřeb PROPET se koná souběžně s mezinárodní výstavou psů INTERCANIS a mezinárodní výstavou koček INTERFELIS. PROPET se za svou historii stal přední specializovanou kontraktační a prodejní výstavou v České republice a dobré jméno si získal také v zahraničí. Svědčí o tom účast vystavovatelů z devíti zemí Evropy v předešlém ročníku. Návštěvníci do Brna pravidelně přijíždějí obdivovat zvířata, ale hlavně využívají tuto příležitost k nákupu potřeb pro chovatele, krmiv a dalšího chovatelského a jezdeckého příslušenství.
Součástí výstavy je tradičně bohatý doprovodný program, který zahrnuje přehlídky živých zvířat, semináře a zajímavé akce pro chovatele.
Novinkou následujících ročníků výstav PROPET, INTERCANIS A INTERFELIS je jejich souběžné konání s Národní výstavou hospodářských zvířat a zemědělské techniky, která se do Brna přesouvá z přerovského výstaviště. Vznikne tak zcela nový, ucelený a u nás ojedinělý chovatelský komplex se zastoupením hospodářských i zájmových zvířat.
Zdroj: Vetweb

Zařazeno v Akce a semináře