KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Informace z MAS Křivoklátsko.

14/03/11

Co nového pod zemí?   Co nového pod zemí? Je to otázka či žert, řeknete si. Ale pokud se skutečně chcete dozvědět o novinkách ve světě zkamenělin, navštivte ve dnech 1.– 30. dubna 2011 paleontologickou výstavu v IVS Budy, Křivoklátsko o.p.s.    Výstava spojuje historii, současnost a budoucnost. Ve třech okruzích se podíváte za panem Barrandem a […]

Co nového pod zemí?
 
Co nového pod zemí? Je to otázka či žert, řeknete si. Ale pokud se skutečně chcete dozvědět o novinkách ve světě zkamenělin, navštivte ve dnech 1.– 30. dubna 2011 paleontologickou výstavu v IVS Budy, Křivoklátsko o.p.s. 
 
Výstava spojuje historii, současnost a budoucnost. Ve třech okruzích se podíváte za panem Barrandem a jeho skalníky. Že nevíte co nebo kdo je skalník? Přijďte a dozvíte se.
 
Druhý tématický okruh vás zavede do světa stop ve všech podobách. Lidskou či psí stopu zná každý, ale stopu po červech si jen tak někdo nepředstaví.
 
Poslední část je věnována vzácným a pozoruhodným zkamenělinám ze světa, ale i z České republiky. Máte tak unikátní možnost poznat zkameněliny staré až 650 milionů let.
 
Těším se nashledanou
 
Prošková, ředitelka Křivoklátsko o.p.s.