KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Posázavský Kalendář akcí využívají i server Kudy z nudy a Toulavá kamera

09/06/11

TISKOVÁ ZPRÁVA                  Posázavský Kalendář akcí využívají i servery Kudy z nudy a Toulavá kamera     Z elektronické databáze kulturních, sportovních a společenských akcí, kterou spravuje společnost Posázaví o.p.s., nově přebírá informace i server www.kudyznudy.cz. Zveřejňují se také na webových stránkách populárního televizního pořadu Toulavá kamera  toulavakamera.ct24.cz. Pozvánky na koncerty, divadelní představení, […]

TISKOVÁ ZPRÁVA
        
 
 
 
 
Posázavský Kalendář akcí využívají i servery Kudy z nudy a Toulavá kamera
 
 
Z elektronické databáze kulturních, sportovních a společenských akcí, kterou spravuje společnost Posázaví o.p.s., nově přebírá informace i server www.kudyznudy.cz. Zveřejňují se také na webových stránkách populárního televizního pořadu Toulavá kamera  toulavakamera.ct24.cz. Pozvánky na koncerty, divadelní představení, výstavy, přednášky, festivaly nebo turistické pochody se tak dostanou do povědomí širšího okruhu případných návštěvníků, řekl Václav Pošmurný ze společnosti Posázaví o.p.s.
 
„Akce, které pořadatelé a informační centra ukládají do naší databáze, lze použít i na jiných webových stránkách. Lze si z ní vybrat podle různých kritérií – třeba místa konání nebo pořadatele,“ dodal Václav Pošmurný. Například v regionu z ní čerpá informace město Týnec nad Sázavou. Připravuje z nich kalendář akcí, které se konají ve městě a jeho blízkém okolí, a zveřejňuje ho na svých webových stránkách.
 
„Všechna naše data poskytujeme také serverům, jako například Toulavá kamera nebo Kudy z nudy, které si data filtrují podle svých potřeb. Například Kudy z nudy přebírá pouze akce regionálního nebo celostátního významu, Toulavá kamera zveřejňuje i některé události místního charakteru,“ uvedl Václav Pošmurný.
 
V Kulturním kalendáři akcí, který je přístupný na www.posazavi.com, jsou uvedeny události z celého regionu. Zveřejňují se zdarma a jejich přehled se průběžně aktualizuje. Každý pořadatel může do databáze uložit svou akci včetně doprovodných fotografií či videoupoutávky sám, nebo prostřednictvím nejbližšího informačního centra či přímo kanceláře obecně prospěšné společnosti Posázaví.
 
Jaroslava Tůmová
 
 
 
 
Kontakt pro další informace:
Jaroslava Tůmová,e-mail: tumova@posazavi.com, tel. 602 216 637
Bohuslava Zemanová, e-mail: zemanova@posazavi.com, tel. 723 881 081