KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Říjnové Farmářské trhy v Příbrami

14/10/11

Sobotní Farmářské trhy na Oboře příbramákům opět nabídnou možnost nákupu čerstvého ovoce, zeleniny či bylinek od českých pěstitelů. K mání dále budou chlazené, uzené, nebo grilované ryby, rozličné druhy sýrů a uzenin, hovězí maso z chovu šumavského Angusu, sladké i slané domácí pečivo, mošty a rakytníkové štávy, pálenka ze Rtišovic, víno z Moravy, případně med […]

Sobotní Farmářské trhy na Oboře příbramákům opět nabídnou možnost nákupu čerstvého ovoce, zeleniny či bylinek od českých pěstitelů.

K mání dále budou chlazené, uzené, nebo grilované ryby, rozličné druhy sýrů a uzenin, hovězí maso z chovu šumavského Angusu, sladké i slané domácí pečivo, mošty a rakytníkové štávy, pálenka ze Rtišovic, víno z Moravy, případně med a medovina od místních včelařů. Pro děti budou na zahradnictví Obora připraveny oblíbení koníci na projížďku.

Zveme tedy všechny, aby si tuto sobotu, 15.října od 8-12 hod přišli na Dvořákovo nábřeží v Příbrami vychutnat procházku. Přihlášeno je cca 30 prodejců.

Za realizační tým Farmářských trhů Obora Ing.Michael Shrbený