KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Posázavské tržiště aneb Trh regionálních výrobků Rakovnicka a Posázaví

10/07/12
Josef Sívek / Agroporadenství

Posázavské tržiště se koná dne 1. září 2012 v pivovaru Ferdinand v Benešově u Prahy.

Tržiště je jedním z výstupů projektu nazvaného Pivo, chmel, slad – to mám rád!, který realizují společnosti Posázaví o.p.s. a Rakovnicko o.p.s. Kromě piva a všeho, co k jeho výrobě patří, se na trhu představí i další producenti. Budou mezi nimi také první držitelé značky KRAJ BLANICKÝCH RYTÍŘŮ regionální produkt®.

 Dveře na tržiště mají ale otevřeny všichni regionální výrobci a řemeslníci. S podmínkami účasti na akci je seznámí ředitelka společnosti Posázaví o.p.s. Bohunka Zemanová na telefonu 723 881 081.

 

V sedmihodinovém programu si na své přijde každý. Malým návštěvníkům se představí skřítek Kuk, kterého znají z barevného časopisu Posázavské Kukátko. Loutku ušatého nezbedy s velkou červenou čapkou přiveze jeho duchovní otec a majitel Divadla Dokola Petr Abbé Hroš. Připravuje také Dětské rytířské klání aneb Dřevokoňské hraní. Pro dobrou náladu zahraje kapela Český Šraml, připraveny jsou hry a soutěže i ukázky tradičních řemesel. Zájemci tady najdou také odpovědi na otázky týkající se značky KRAJ BLANICKÝCH RYTÍŘŮ regionální produkt®.

Tisková zpráva

 

 

Zařazeno v Akce a semináře, Novinky