KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Ministerstvo zemědělství zve na Farmářské slavnosti

14/05/13

13.5.2013 Tisková zpráva – Zábavný den mohou strávit rodiče s dětmi na Farmářských slavnostech, které od května do října na našich nejlepších farmách pořádá Ministerstvo zemědělství. Zájemci mají možnost také si zde koupit kvalitní a čerstvé potraviny. Letošní první slavnosti se konají na farmě rodiny Sýsových v Novotinkách ve Středočeském kraji, a to v sobotu 18. května. […]

13.5.2013

Tisková zpráva – Zábavný den mohou strávit rodiče s dětmi na Farmářských slavnostech, které od května do října na našich nejlepších farmách pořádá Ministerstvo zemědělství. Zájemci mají možnost také si zde koupit kvalitní a čerstvé potraviny.

Letošní první slavnosti se konají na farmě rodiny Sýsových v Novotinkách ve Středočeském kraji, a to v sobotu 18. května. Další Farmářské slavnosti budou v roce 2013:

22. června 2013 – Plzeňský kraj – Kralovice, František Janko

6. července 2013 – Jihočeský kraj – Branná (Třeboň), Václav Smolík

27. července 2013 – Pardubický kraj – Trstěnice, Josef Sotona

24. srpna 2013 – Moravskoslezský kraj – Krnov – Petr Löwenthal

14. září 2013 – Liberecký kraj – Dvůr Borčice, Radko Lyer

Termíny konání akcí a další informace jsou uveřejněny na www.farmarskeslavnosti.cz a na sociální síti Facebook. Vstupné na všechny akce je zdarma.

Jan Žáček
tiskový mluvčí Ministerstva zemědělství

Zařazeno v Akce a semináře