POTRAVINÁŘSTVÍ
Zmírnění veterinárních požadavků na zpracování a prodej potravin
Nová vyhláška č. 128/2009 Sb. umožňuje přizpůsobení požadavků pro některé potravinářské podniky, v nichž se zachází se živočišnými produkty.
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Nová služba pro spotřebitele
Ministerstvo zemědělství a jeho Informační centrum bezpečnosti potravin zprovoznilo pro spotřebitele novou službu.
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Zprávy PK ČR informace z jednání COPA, COGEKA
informace z jednání 9-13.3.2009
Zařazeno v Podniky, trhy, Potravinářství
Pozvánka na jarní výstavu Zemědělec 2009 na Výstavišti v Lysé nad Labem
Výstava probíhá od 18. do 22. března 2009 současně s výstavou Jaro s koňmi 2009.
Zařazeno v Akce a semináře, Podniky, trhy
Nutriční vlastnosti drůbežího masa
Zdroj: Inform. centrum bezpečnosti potravin, autor: Mgr. Jana Beránková
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Systém zajištění bezpečnosti (zdravotní nezávadnosti) potravin v ČR
Bezpečnost potravin se stala jednou z priorit, na kterou se Vláda ČR zaměřila před vstupem České republiky do Evropské unie.
Autor: ing. M. Pospíšilová, ICBP
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Seznam laboratoří pověřených k provádění rozborů vína
Seznam laboratoří pověřených Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí k provádění laboratorních rozborů pro účely hodnocení a zatřiďování vína na období 1.11.2008 do 31.10.2009
Zařazeno v Bezpečnost potravin
Požadavky na ochranu životního prostředí a jejich dopady dokonkurenceschopnosti zpracovatelských podniků
Seminář PK 20.1.2009 Praha
Zařazeno v Akce a semináře, Bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin chce spolupracovat s MZe při předsednictví
Tisková zprávaPraha, 11. prosince 2008
Zařazeno v Aktuálně, Bezpečnost potravin