KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

POTRAVINÁŘSTVÍ

18/06/08

Zajištění hygieny v potravinářských provozech

Ing. Michal Bratršovský / KIS Vysočina

kritéria a právní hlediska k řešení hygieny potravinářských výrob

30/05/08

Rýže – druhy rýže, její jakost

Ing. Ctibor Perlín, CSc. / Agronavigátor

Je popsána komodita rýže z hlediska jejích tržních druhů.

Zařazeno v Bezpečnost potravin

19/05/08
29/04/08

Fotografie z Potravinářského výrobku 2007

Fotografie z prvního ročníku soutěže Potravinářský výrobek Středočeského kraje

Zařazeno v Podniky, trhy

25/04/08

Posilování důvěry spotřebitele a úloha výrobců potravin v rámci potravinového řetězce

Z. Boublík Potravinářská komora

Semináře Potravinářské komory – Praha 13.5.08

02/04/08

Seminář k normám potravinové bezpečnosti v rámci projektu INPLISTA

Ing. Irena Suková / Agronavigátor

Seminář pro malé a střední podniky na téma mezinárodní standardy v potravinářském sektoru se koná dne 24. 4. 2008 v ÚZPI – Praha.

31/03/08

Rostlinné nápoje  s luštěninami a obilovinami

Ing. Ctibor Perlín, CSc. / Agronavigátor

Jsou uváděny silné a slabé stránky rostlinných nápojů na bázi sóji a obilovin

Zařazeno v Podniky, trhy

NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 273/2008

ing František Smítal / KIS Pardubice

NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 273/2008 ze dne 5. března 2008, kterým se stanoví prováděcí pravidla k nařízení Rady (ES) č. 1255/1999, pokud jde o metody analýzy a hodnocení jakosti mléka a mléčných výrobků.

26/03/08

Potravinářský výrobek Středočeského roku 2007

Středočeský kraj

Vyhlášení prvního ročníku soutěže.

Zařazeno v Aktuálně, Podniky, trhy

Vítězové soutěže „Potravinářský výrobek Středočeského kraje 2007“

Úspěšné potravinářské podniky

Zařazeno v Aktuálně, Podniky, trhy