KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

ZEMĚDĚLSTVÍ

15/09/11

Krmný šťovík zlepšuje kvalitativní parametry mléka

Ing. Michal Bratršovský / KIS Vysočina

využití energetických plodin v krmivářství
autor: Ing.Petříková, DrSc.

Průvodce zemědělce kontrolou podmíněnost Cross compliance pro rok 2011 

Ing. Michal Bratršovský / KIS Vysočina

příručka pro zemědělce

Eroze a energetické plodiny

Ing. Michal Bratršovský / KIS Vysočina

pěstování energrtických plodin napomáhá boji proti erozi –
Ing. Vlasta Petříková, DrSc.

31/08/11

Žně k 30.8.2011 – celá ČR

Zařazeno v Aktuálně, Žně

EU zvýšila objem finančních prostředků na výzkum patogenů

Mezinárodní konsorcium Antigone je jedním ze subjektů, které získaly dodatečné finanční prostředky z rámcového programu EU pro výzkum v objemu 12 mil. €. Brusel – Evropská komise chce s ohledem na nedávnou EHEC krizi investovat dalších 12 mil. € do výzkumu původce onemocnění – baktérií E. coli. Dodatečný balík finančních prostředků z rámcového programu EU pro výzkum by měl […]

Zařazeno v Věda a výzkum

Priority výzkumu v roce 2012

Zařazeno v Zemědělský výzkum

30/08/11

Plasty z rostlin

Ing. Lenka Šplíchalová / Infovenkov

Vývoj postupu, jak z rostlinného odpadu vyrobit celulózová nanovlákna, základ nanobioplastů, dokončil letos tým brazilských vědců pod vedením profesora Alcida Lopeze Leaa.

24/08/11

Kvalita ryb v našich tocích 

Ing. Michal Bratršovský / KIS Vysočina

výsledky výzkumného projektu zjišťování kvality rybího masa v našich tocích 

Zařazeno v Věda a výzkum

Přehled ochrany osobních údajů

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.

Nezbytně nutné soubory cookies

Nezbytně nutný soubor cookie by měl být vždy povolen, abychom mohli uložit vaše preference nastavení souborů cookie.

Soubory cookies třetích stran

Tyto webové stránky používají službu Google Analytics ke shromažďování anonymních informací, jako je počet návštěvníků webu a nejoblíbenější stránky.

Povolení tohoto souboru cookie nám pomáhá zlepšovat naše webové stránky.