KIS Středočeského kraje
Projekt Krajského informačního střediska pro rozvoj zemědělství a venkova Středočeského kraje vznikl za podpory Ministerstva zemědělství

Bezpečnost potravin

Zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin

30/09/08

Politika kvality – označování zemědělských výrobků a potravin

MZe ČR

Zajišťování komunitární ochrany označení původu, zeměpisných označení a zaručených tradičních specialit podle NR(ES) č.509/2006 a č. 510/2006.

04/09/08

Kvalita potravin

Seminář v Poděbradech 18. září 2008

01/07/08

KLASA – novinky

SZIF

Zprávy ze www.szif.cz

Zařazeno v Bezpečnost potravin

24/06/08
18/06/08

Zajištění hygieny v potravinářských provozech

Ing. Michal Bratršovský / KIS Vysočina

kritéria a právní hlediska k řešení hygieny potravinářských výrob

30/05/08

Rýže – druhy rýže, její jakost

Ing. Ctibor Perlín, CSc. / Agronavigátor

Je popsána komodita rýže z hlediska jejích tržních druhů.

Zařazeno v Bezpečnost potravin

25/04/08

Posilování důvěry spotřebitele a úloha výrobců potravin v rámci potravinového řetězce

Z. Boublík Potravinářská komora

Semináře Potravinářské komory – Praha 13.5.08

02/04/08

Seminář k normám potravinové bezpečnosti v rámci projektu INPLISTA

Ing. Irena Suková / Agronavigátor

Seminář pro malé a střední podniky na téma mezinárodní standardy v potravinářském sektoru se koná dne 24. 4. 2008 v ÚZPI – Praha.

31/03/08

NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 273/2008

ing František Smítal / KIS Pardubice

NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 273/2008 ze dne 5. března 2008, kterým se stanoví prováděcí pravidla k nařízení Rady (ES) č. 1255/1999, pokud jde o metody analýzy a hodnocení jakosti mléka a mléčných výrobků.